Велико Търново участва на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО в София

Велико Търново участва на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО в София

13 мар.
ср, 13 март 2024
Начало
От 13-ти до 15-ти март в Интер Експо център се провежда най-голямото туристическо изложение в България – Ваканция и СПА Експо. Общинската туристическа агенция „Царевград Търнов“ участва със собствен атрактивен щанд, който се простира на 25 кв.м. и разполага с модерна видео стена, на която ще бъдат показани културно-историческите ценности, туристическите атракции и най-важните фестивали на старата столица. Също така е предвидено място за бизнес срещи като агенцията кани всички колеги от града и региона да проведат своите бизнес срещи именно на нашия щанд.
В програмата на „Царевград Търнов“ са включени музикални изненади, представяне на предстоящия XXVI Международен Фолклорен Фестивал „Велико Търново“, на новия формат на международното изложение „Културен туризъм“, VR-демонстрации, на IX летен оперен сезон „Сцена на вековете“, винени дегустации на най-добрите изби от региона и др.
Младите музиканти от „Junior Band“ бяха официалните гости на щанда на старата столица, като също се включиха в церемонията по официалното откриване на форума и дефилираха из залата на Интер Експо Център.
През дните на борсата са планирани множество срещи и разговори с редица настоящи и бъдещи партньори както от страната, така и от чужбина, за които Велико Търново е важна част или ще бъде такава в предстоящите им пакетни оферти през този и следващите сезони.
Shopping Basket