Велико Търново участва на най-голямото изложение в света

Велико Търново участва на най-голямото изложение в света

05 мар.
вт, 5 март 2024
Начало
Велико Търново, като част от националния щанд на България, участва в най-голямото международно туристическо изложение в света Internationale Tourismus – Börse /ITB/ – Берлин, Германия, което стартира днес – 5-ти март и ще продължи до 7-ми март 2024 г.
Тази година благодарение на усилията на екипа на министър Динкова страната ни отново заема централно място на най-голямото туристическо изложение в зала 3.2., а щандът на България се разполага на площ от 500 кв.м.
На него страната ни ще бъде представена от 35 български туристически фирми и 9 общински администрации, които ще имат възможност да се представят и да осъществят бизнес контакти като провеждат срещи в специално проектирани и брандирани индивидуални работни места. Българският щанд беше открит лично от министъра на туризма Зарица Динкова. Управителят на „Царевград Търнов“ Борислав Йорданов разговаря с министър Динкова за новия формат на предстоящото по-късно през годината туристическо изложение „Културен туризъм“ в старата столица.
Традиционно ITB Berlin, което през тази година се провежда под мотото „Pioneer the Transition in Travel & Tourism. Together.“, ще бъде отразено от хиляди журналисти, телевизионни екипи, блогъри и влогъри от цял свят.
Shopping Basket