Забавления

Off Road разходка с джип УАЗ – Велико Търново – Арбанаси

Hillview Veliko Tarnovo ви предоставя изключителната възможност да се насладите на невероятните природни особености на Велико Търново и неговите околия.

Това е първото по рода си офроуд преживяване из красивите хълмове на Велико Търново и Арбанаси и ще се насладите на спиращи дъха гледки към Царевец, Трапезица, Арбанаси, към старопрестолния град и река Янтра.

Според Вашите желания разходката може да представлява едно вълнуващо и емоционално офроуд преживяване на висока скорост или оък една спокойна и релаксираща разходка из природата с джип.

Джипът, с който ще се превозвате е УАЗ. УАЗ (Уляновский Автомобилен Завод) е социалистическа машина, която първоначално е предназначена за руската армия и се използва широко като военно превозно средство по целия свят. Джипът може да се използва за истинско офроуд сафари или за по-спокойна обиколка в природата, а в него могат да се качат до 6-ма пътници.

За Вашата сигурност е осигурен професионален водач, технически изправен автомобил, както и допълнително осигурена пътническа застраховка . Също така за Вас е подготвен и инструктаж за безопасност по време на разходката.

Loader
Shopping Basket