Фотоконкурс ПРАЗНИКЪТ НА САМОВОДСКА ЧАРШИЯ

Фотоконкурс ПРАЗНИКЪТ НА САМОВОДСКА ЧАРШИЯ

18 сеп.
ср, 18 септември 2019
Начало
Самоводската чаршия

Общинската туристическа агенция „Царевград Търнов“ ЕООД обявява Фотоконкурс „ПРАЗНИКЪТ НА САМОВОДСКА ЧАРШИЯ“

Как да участвате?
Имате пълна свобода да представите атмосферата на Улицата на занаятите във Велико Търново по време на колоритния есенен празник Нощ на Самоводската чаршия и Фестивал на занаятите 2019.
С въображение и настроение уловете в кадър автентична архитектура, майсторите -занаятчии, които работят в своите ателиета, уличните артисти, вечерните концерти, изложението на занаяти, духът и магията, които притежава Самоводската чаршия!
Всеки участник може да изпраща до 5 снимки на: [email protected]
В Декларацията за участие, добавете името и възрастта си, както и е-mail адрес за обратна връзка. Декларацията, можете да изтеглите от прикачения файл по-долу.

Изисквания към снимките:
– дигитален формат JPEG
– големината на изображението трябва да бъде минимум 2 000 пиксела по дългата страна
– посочен автор
Не се допускат фотоколажи, както и снимки, които са грубо ретуширани дигитално или съдържат допълнително прибавени надписи и графики.
Целта на конкурса е да покаже снимки, които се доближават максимално до естествената среда, която са запечатали, а не да се показват умения на автора да работи с фотообработващи програми.
Всеки автор трябва да може да предостави изходен файл (снимка в оригинален размер).

Кога?
Крайният срок за изпращане на снимките е 30 септември 2019 г.

Награди за най-добрите снимки!
Най-добрите кадри ще получат награди, изработени ръчно от майсторите-занаятчии на Самоводската чаршия и от Общинската туристическа агенция „Царевград Търнов“!

I награда – Сребърна роза, ръчна изработка от майстор Тодор Кушлев
II награда – Комплект лъжици с овчарска резба от майстор Румяна Стоянова
III награда – Вино и чаши с логото на събитието от Винен дегустационен център
Специална награда за любим кадър от онлайн гласуване във фейсбук-страница на събитието – Два билета за шоуто „Звук и светлина“ от ВИП площадката за наблюдение на спектакъла
Специална награда за най-млад фотограф – ръчно рисувана тениска от майстор Миглена Чаталова

Оценяване:
Наградите ще бъдат присъдени от 3-членно жури със съответните компетенции до 5 дни след крайната дата за получаване на снимките.
Всички получени снимки ще бъдат качени в специален албум на страницата на събитието https://web.facebook.com/NoshtNaSamovodskataCharshiya.
Специална награда ще бъде присъдена на снимката спечелила най-много харесвания до полунощ на 24.00 часа на 10 октомври 2019 г.

Резултатите ще бъдат публикувани на сайта на Общинската туристическа агенция „Царевград Търнов“ www.velikotarnovo.info, и във Facebook страницата на събитието Нощ на Самоводската чаршия и фестивал на занаятите https://web.facebook.com/NoshtNaSamovodskataCharshiya/

Общи условия:
Предоставените лични данни ще служат само за целите на конкурса в съгласие със Закона за защита на личните данни и няма да бъдат предоставяни на трети страни.
Личните данни ще послужат за идентифициране на победителите в конкурса и съответното им награждаване.
Всички снимки, участващи в конкурса, остават собственост на техния автор, но „Царевград Търнов“ ЕООД има право да ги използва и публикува, заедно с имената на техните автори.
Участниците в конкурса гарантират, че са носители на авторските права и на правата за публикация на творбата.
Ако на фотографията има заснети хора, организаторите приемат акта на нейното изпращане, като декларация на участника, че те са съгласни на публикации с тяхното изображение.
Изпращането на Вашите снимки за конкурса, означава съгласие с общите условия и трябва да бъде придружено с попълнена Декларация за участие във фотоконкурса.

Shopping Basket