Самоводска чаршия

Винен дегустационен център

гр.Велико Търново, ул.Георги Мамарчев 14, АЕК “Самоводска чаршия“
Петък и събота от 11.00ч. до 20.00ч.; Неделя: от 11.00ч. до 18.00ч. От понеделник до четвъртък – след предварителна заявка на телефони +359 882 900 661; +359 877 667 440; +359 887 374 302.

Представяне на най – добрите вина от местни за региона изби!

Какво предлагаме?

Дегустации: провеждат се от професионален енолог, който ще Ви запознае с начина на дегустация на вино, различните стилове на вината, региони и други тънкости и факти за винарството.

Организиране на събития: частни партита, корпоративни презентации, конференции, обучения, изложби, блендиране на вино, тематични дегустации, литературни четения и други.

Професионален кетъринг: по Ваш вкус, желание и бюджет.

Винени турове: провеждат се в местни за региона изби.

С какво разполагаме?

Дегустационни зали: Разполагаме с две дегустационни зали, създадени съгласно най – съвременните стандарти. Едната зала е с 45 места, а втората с 10.

Оборудване и обзавеждане: Дегустационните зали са оборудвани с професионално оборудване и техника, за Вашия комфорт и приятно настроение, в това число:

– Мултимедия за презентации и красиво музикално оформление на всяко събитие.

– Енологична система за дегустации на вина;

– Професионални чаши за дегустации;

– Само при нас може да видите и използвате професионални дегустационни комплекти, включващи аромати за вино и колелото на ароматите, които може да използвате, за да разпознаете благородните аромати и тези аромати, които се считат за недостатък при вината.

Магазин: Тук може да закупите вина, аксесоари за вино и сувенири на преференциални цени.

Енотека: с колекция от стари енотечни и колекционни вина.

Тоалетни: Разполагаме с 3 тоалетни.

Достъпност: Сградата на Винен дегустазионен център е част от Архитектурно-етнографски комплекс „Самоводска чаршия” и поради специфичната архитектура, за съжаление, към момента нама възможност за осигуряване на достъп за инвалидни и детски колички.

За корпоративни и частни събития – посещение в удобно за Вас време, независимо от броя на хората, след предварителна заявка. Възможност за удължено работно време, без допълнително заплащане.

Loader
Shopping Basket